Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Verloting auto 'first time voters' Commewijne uitgesteld

Verloting auto 'first time voters' Commewijne uitgesteld

27/05/2020 18:54 - Arjen Stikvoort

NDP-parlementariër Rajiv Ramsahai zegt dat de nieuwe Toyota Vitz nu woensdag of donderdag wordt verloot.

NDP-parlementariër Rajiv Ramsahai zegt dat de nieuwe Toyota Vitz nu woensdag of donderdag wordt verloot. Foto: FB Rajiv Ramsahai  

PARAMARIBO - De verloting van een nieuwe Toyota Vitz door de NDP onder jonge kiezers uit Commewijne, die voor de eerste keer naar de stembus zijn gegaan, is uitgesteld tot tenminste woensdag of donderdag. Dat zegt NDP-parlementariër Rajiv Ramsahai tegen de Ware Tijd.

Deze actie was in het leven geroepen om jonge, zwevende kiezers te stimuleren om toch te gaan stemmen. Bij registratie kregen de jonge kiesgerechtigden een lot mee waarmee ze kans maken op de nieuwe auto. Maar omdat volgens Ramsahai nog niet alle stemmen zijn geteld en ook de loten nog niet binnen zijn uit onder meer de rechteroever van Commewijne en Larwijk, kan er nog niet worden overgegaan tot een officiële loting.

Ramsahai: "We wachten nog op deze twee plekken. Pas als die er zijn, kunnen we de verloting van de auto laten doorgaan." Daarbij zullen de politie en de Nationale Loterij Suriname worden betrokken om de loting objectief te laten verlopen. Behalve een nieuwe auto als hoofdprijs, zijn er nog troostprijzen als iPhones te winnen voor diegenen die nog niet in het bezit zijn van een rijbewijs.

Over de stroeve gang van zaken van de verkiezingen wilde Ramsahai geen uitlatingen doen. "Laten we eerst de resultaten afwachten alvorens daar een uitspraak over te kunnen doen."

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen