Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Felisi: 'Een belangrijk moment voor Suriname'

Felisi: 'Een belangrijk moment voor Suriname'

25/05/2020 21:03 - Amanda Palis

Michel Felisi (r) praat nog even met enkele propagandisten van de NPS.

Michel Felisi (r) praat nog even met enkele propagandisten van de NPS.  

WANICA - "Wij moeten nuchter en zakelijk blijven over de situatie", klinkt het uit de mond van Michel Felisi. De lijsttrekker voor de NPS in Wanica doelt op de economische situatie in het land. Hij legt de nadruk op het feit dat het om een heel serieus moment gaat voor Suriname. "Want als we zo de balans opmaken, staan we er niet goed voor. En als we die kentering vandaag niet brengen, dan zal het moeilijk worden voor het land."

De sfeer zat er goed in aan de Kwattaweg op de Cabellschool waar Felisi om half elf in de ochtend zijn stem uitbracht. NDP- en NPS-propagandisten die zich vlak voor de poort van de school bevinden, gaan ondanks de verschillen amicaal met elkaar om. "Unu musu doe a sani samen, want a kondre mus drai", zegt een NDP-propagandist nadat hij enkel scherpe uitspraken had gedaan naar de andere aanwezig partijen toe.

Felisi: "Ik moet zeggen dat ik voor dit moment ervan overtuigd bent dat de Surinaamse bevolking bewust is van de situatie waarin wij nu zitten en dat er verbetering daarin moet komen." Echter, hoeveel zetels de partij zal krijgen, ligt volgens hem aan het volk. "We gaan voor zoveel als het volk ons wil geven. We hopen op een positie waarbij we zodanig veel krijgen dat wij ons beleid kunnen uitvoeren om ons land weer op koers te krijgen."

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina