Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Bouterse uitgejouwd in Moengo

Bouterse uitgejouwd in Moengo

25/05/2020 14:38 - Jason Pinas

Bouterse uitgejouwd in Moengo

In compleet Abop-pak bracht Ronnie Brunswijk zijn stem uit. Foto: Jason Pinas  

MOENGO - Hij heeft niets voor ons gedaan, dus hij hoeft niet hier te komen”, klinkt het boos uit de mond van een van een Abop-aanhangers in Moengo. Met die kreten op de achtergrond is president Desi Bouterse zojuist uitgejouwd op de Hubertus Waaldijkschool in Moengo.

Bouterse blijkt met een helikopter te zijn aangekomen in Albina waar hij wel warm is ontvangen. Dat geldt ook voor Marijke dorp waar hij zeer welkom was. Echter, de animositeit was te merken vanaf VOJ Albina waar Bouterse eveneens een bezoek aflegde. "Hier hoeft hij niet te komen!" klonk het op de achtergrond. Abop-voorzitter Brunswijk die vanmorgen op 7:00 uur zijn stem uitbracht op de Hubertus Waaldijkschool, wordt gezien als de koning van Moengo en werd zeer hartelijk ontvangen. -.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina