Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Bejaarde man vermoedelijk vermoord

Bejaarde man vermoedelijk vermoord

22/05/2020 14:46 - Van onze redactie

Bejaarde man vermoedelijk vermoord

Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Albert Kruin (83) is vrijdagochtend tegen drie uur levenloos aangetroffen in zijn woning aan de Dinaweg. Het vermoeden bestaat dat de man door een misdrijf om het leven is gebracht.

N.K., een nicht van de man, die in de voorste woning verblijft op hetzelfde adres, werd door haar buurman wakker gemaakt met de mededeling dat hij twee mannen had zien wegrennen. De nicht en de buurman namen poolshoogte in de achterwoning waar Kruin woonachtig was.

De voordeur van het huis stond open. Het viel N.K. bij het binnentreden gelijk op dat de televisie, die haar oom nauwelijks een week in huis had, ontbrak. In één van de slaapkamers werd Kruin levenloos aangetroffen. De politie werd vervolgens ingeschakeld.

Naar verluidt hebben de inbrekers zich via een raam toegang tot de woning verschaft. Ze hebben waarschijnlijk via de voordeur de plek verlaten. Op het ontzielde lichaam van het slachtoffer werden bloedsporen aangetroffen. Een arts stelde formeel de dood vast.

Het lijk van het slachtoffer is voor obductie in beslaggenomen. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek. Aan de aanhouding van de verdachten wordt gewerkt.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina