Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Bushouders barricaderen rotonde Lachmonstraat

Bushouders barricaderen rotonde Lachmonstraat

20/05/2020 13:05 - Jason Pinas

Bushouders barricaderen rotonde Lachmonstraat

Bushouders hebben zo een twee weken terug het verkeer bij de rotonde ontregeld. Die actie werd de trailer genoemd, maar de 'echte' film blijft uit vanwege de vlucht van besmette Covid-19-personen. Foto: Jason Pinas  

PARAMARIBO - "Unu wani syi moni! We willen geen verhalen horen vandaag." Dat roepen ontvreden bushouders onder leiding van Faizel Bholai. De groep heeft haar actie woensdag verscherpt omdat een ultimatum die was gesteld dinsdag is verlopen.

De rotonde van de Jagernath Lachmonstraat nabij het hoofdkantoor van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C) is woensdag met een aantal bussen gebarricadeerd waardoor de situatie zeer chaotisch is. De verhitte protesteerders eisen een tegemoetkoming omdat ze niet mogen rijden vanwege de Covid-19-situatie.

Verder willen de bushouders praten over een tariefaanpassing. Geëist wordt dat minister Vijay Chotkan de geïrriteerde groep te woord staat. Echter, tot op dit moment is de bewindsman nog niet naar buiten gekomen. Een aantal politieagenten is intussen naar OWT&C gedirigeerd om de orde op het terrein te handhaven.

Share on Facebook    Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina