Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • NPS wil betere benutting toerismesector in Coronie

NPS wil betere benutting toerismesector in Coronie

19/05/2020 18:03 - Beta Debidien

De zeedijk van Coronie.

De zeedijk van Coronie. Foto: dWT Archief  

TOTNESS - De NPS wil betere benutting van de mogelijkheden die de toerismesector in Coronie biedt. Tegen die achtergrond zal flink geïnvesteerd moeten worden in het historische logeergebouw dat in verval is geraakt. Het was vroeger een goede inkomstenbron voor het district, zegt Maikel Winter, lijsttrekker van de NPS. Hij stelt dat er veel werk te doen is om het district uit het dal te halen.

Andere prioriteiten zijn herstel van de zeedijk en de straatverlichting daar, bevordering van de agrarische productie, met bijzondere aandacht voor het doen herleven van de rijstsector en veeteelt, in het bijzonder het houden van koeien. "We weten dat de afgelopen jaren Coronie sterk achteruit is gegaan en dat gaan wij stoppen."

Winter stelt dat de NDP nu met geld en voedselpakketten strooit in Coronie, "maar dat zal niet meer helpen, omdat de gemeenschap ook weet dat zulke acties niet leiden tot ontwikkeling".

Hij heeft zijn districtsgenoten opgeroepen in eenheid te stemmen als zij echt ontwikkeling willen. "We zijn bezig met onze huis-aan-huis bezoekjes en als alles goed loopt, dan zit de kans er in dat wij ook de tweede zetel meekrijgen." Winter is samen met zijn groep dagelijks in het veld.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina