Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 21-jarige steekt supermarkthouder neer

21-jarige steekt supermarkthouder neer

19/05/2020 19:27 - Van onze redactie

21-jarige steekt supermarkthouder neer

 

NIEUW-NICKERIE - Roger S., 21 jaar, is door de politie van Nickerie in verzekering gesteld op verdenking van poging tot moord, poging tot doodslag en zware mishandeling. De supermarkthouder die hij neerstak, ligt zwaargewond in het Mungra Medisch Centrum (MMC).

Roger S. en de winkelier, die zijn zaak heeft aan de Koulenstraat, kregen het op zaterdagavond aan de stok met elkaar. De 21-jarige dader ging ertoe over de supermarktexploitant in zijn zaak neer te steken, waarna hij zich uit de voeten maakte.

Roger S. werd nog dezelfde avond door zijn vader naar de politie gebracht. Het mes, waarmee het slachtoffer werd neergestoken, is door de wetsdienaren in beslag genomen. De winkelier werd met ernstig letsel afgevoerd naar het MMC, waar operatief ingrijpen noodzakelijk bleek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina