Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Slachtoffer roofoverval loopt schotwond op

Slachtoffer roofoverval loopt schotwond op

17/05/2020 10:49 - Van onze redactie

Slachtoffer roofoverval loopt schotwond op

 

PARAMARIBO - Een man is in zijn rechteronderbeen gewond geraakt toen hij vrijdagavond in zijn woning aan de Islamstraat in het ressort Kwatta werd overvallen. Het slachtoffer werd met een ambulance afgevoerd naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo en verkeert buiten levensgevaar.

De man lag te slapen toen de deur van zijn woning werd ingetrapt. Drie gewapende mannen stormden het huis binnen. De bewoner, die in het bezit was van een vuistvuurwapen, loste daarbij een schot. De inbrekers beantwoordden het vuur, waarbij het slachtoffer in zijn onderbeen werd geraakt.

De rovers gingen vandoor met het vuistvuurwapen en een onbekend geldbedrag in Surinaamse en Amerikaanse dollars. Het is niet bekend in welke richting het trio is gevlucht. De politie was snel ter plaatse en schakelde de ambulance in. De zaak is in handen van de politie van Kwatta.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina