Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Burenruzie ontaardt in schietpartij: drie gewonden

Burenruzie ontaardt in schietpartij: drie gewonden

16/05/2020 14:33 - Van onze redactie

Burenruzie ontaardt in schietpartij: drie gewonden

 

PARAMARIBO - Tijdens een burenruzie zaterdagochtend in het ressort Santodorp zijn drie personen geraakt door kogels uit het dienstwapen van een militair. De gewonden zijn met een ambulance naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo gebracht. Ze verkeren buiten levensgevaar.

Volgens de politie leven de militair en zijn buurvrouw al enige tijd in onmin met elkaar. Zaterdagochtend waren beide partijen op het politiebureau van Santodorp voor een gesprek. Na bemiddeling van de politie werden ze heengezonden.

Echter, de buurvrouw bleek het niet eens te zijn met uitkomst van de bemiddeling. Zij schakelde een broer en zus in en ging samen met hen - gewapend met houwers - naar de woning van de militair. Toen die werd aangevallen, trok hij zijn wapen en loste een waarschuwingsschot. Echter, dat bracht de verhitte buren niet tot andere gedachten.

De militair heeft daarop gericht geschoten en raakte alle drie belagers allen in hun onderbeen. De politie, die heel snel ter plaatse was, liet twee ambulances komen om de gewonden af te voeren. De militair is overgedragen aan de Militaire Politie, ook zijn dienstwapen is in beslag genomen. De MP en politie onderzoeken de zaak verder.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina