Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Politie vermoedt onderling conflict in geval Cairoweg

Geval Willy Cairoweg mogelijk moord en zelfmoord

11/05/2020 22:23 - Van onze redactie

Politieagenten bij de kreek waar de twee ontzielde lichamen werden aangetroffen.

Politieagenten bij de kreek waar de twee ontzielde lichamen werden aangetroffen. Foto: dWT Archief  

PARAMARIBO - In de zaak waarbij Izaak Bruinhart (53) en Jurmain Derby (40) levenloos - met elk een schotwond in het hoofd - zijn aangetroffen te Republiek, bestaat het vermoeden dat het gaat om een moord- en zelfmoordgeval.

De twee mannen, die familie van elkaar waren, werden op 5 mei op een achtererf aan de Willy Cairoweg gevonden. Volgens de politie blijkt uit tactisch onderzoek dat Bruinhart vermoedelijk zijn neef heeft doodgeschoten en daarna de hand aan zichzelf heeft geslagen.

Het onderzoeksteam komt tot die conclusie na bestudering van de situatie ter plekke en de verwondingen van de slachtoffers. Er zou van achteren op Derby is geschoten terwijl Bruinhart van voren is geraakt. De resultaten van het technisch onderzoek zijn nog niet bekend. Over het motief tast de politie nog in het duister.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina