Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Tiener steekt oudere broer dood

Tiener steekt oudere broer dood

30/04/2020 16:09 - Van onze redactie

Tiener steekt oudere broer dood

 

PARAMARIBO - Een ruzie in de keuken tussen twee broers is fataal afgelopen voor de 39-jarige Clarence Landveld. Hij werd tijdens een gevecht met een mes in zijn buik en rug gestoken door de negentienjarige Randel en overleed in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Volgens de voorlichtingsafdeling van het Korps Politie Suriname, die donderdagmiddag het nieuws deelde, werd het slachtoffer door andere huisgenoten gebracht naar het ziekenhuis, maar kwam de hulp te laat. Randel is in de vroege ochtend van 27 april door de politie van Uitvlugt aangehouden in de omgeving van zijn woonadres. Hij is in verzekering gesteld op verdenking van onder meer zware mishandeling de dood ten gevolge hebbende.

Het voorlopig onderzoek bracht aan het licht dat tijdens een worsteling met zijn oudere broer in de keuken de tiener het mes pakte en Landveld steekverwondingen toebracht. De vermeende dader had zelf kapverwondingen aan het hoofd. Volgens de politie is nog niet helemaal duidelijk hoe Randel gewond is geraakt. Het lijk van de oudere broer is voor obductie in beslag genomen. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het verder onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina