Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Dodelijke steekpartij 'Pkien Kauna'

Dodelijke steekpartij 'Pkien Kauna'

30/04/2020 12:31 - Van onze redactie

Dodelijke steekpartij 'Pkien Kauna'

 

PARAMARIBO - Faizel Kwasie (20) heeft woensdagochtend het leven gelaten na een steekpartij op een goudconcessie te Pkien Kauna aan de Boven-Commewijne. De eveneens twintigjarige Atanacio B., die het slachtoffer met een scherp voorwerp stak, is aangehouden en overgedragen aan de politie.

Het voorlopig onderzoek bracht aan het licht dat er een woordenwisseling onstond tussen vijf mannen, die uitmondde in een vechtpartij. Partijen werden door andere goudzoekers uit elkaar gehaald.

Kwasie, zijn broer Lidovick K. en Nikil A. trokken daarna naar het kamp waar Atanacio B. verbleef. De drie mannen waren gewapend met een pijp en zelfgemaakte dumbbells en vielen de andere man aan.

Atanancio B., die op dat moment een mes bij zich had waarmee hij bezig was, verdedigde zichzelf. Tijdens de worsteling bracht hij Kwasie enkele steken in de borst- en buikstreek toe.

Het slachtoffer werd in allerijl naar de poli van Surgold gebracht, waar hij overleed. Het ontzielde lichaam van Kwasie is in beslag genomen voor obductie. De voorwerpen alsook het mes zijn door de politie achterhaald en in beslag genomen.

Atanacio B., Lidovick K. en Nikil A. zijn woensdag aangehouden en overgebracht naar Paramaribo in verband met het verdere onderzoek. Rechercheurs van Kapitale Delicten zijn belast met de zaak.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina