Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Ondernemer mishandeld en beroofd

Ondernemer mishandeld en beroofd

24/04/2020 23:29 - Van onze redactie

Ondernemer mishandeld en beroofd

 

PARAMARIBO - De 37-jarige ondernemer P.B. is vrijdagmiddag door drie mannen mishandeld en vervolgens beroofd. Met verwondingen aan zijn hoofd deed het slachtoffer aangifte bij de politie van Latour.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat de ondernemer telefonisch had afgesproken een onbekende man te ontmoeten op een locatie in Latour. Het slachtoffer nam plaats in het voertuig van de man, die vergezeld was van een andere. Tijdens het onderhandelen stapte een derde man in, waarna het viertal wegreed.

De ondernemer werd vervolgens onder bedreiging van een vuistvuurwapen mishandeld en beroofd door het trio. De buit bedroeg een hoeveelheid goud en een onbekend bedrag in Surinaamse dollars. In de Sakamonistraat zag de ondernemer kans om uit het voertuig te springen en klopte hij bij een huis aan om hulp.

Een vrouw bracht de man naar het politiebureau voor het doen van aangifte. De omgeving werd uitgekamd, waarna het voertuig onbeheerd werd aangetroffen elders in Latour. De auto is inbeslaggenomen. Van de verdachten ontbreekt nog elk spoor. De zaak wordt overgedragen aan een rechercheteam van de politie voor nader onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina