Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Man loopt schotverwonding op tijdens beroving

Man loopt schotverwonding op tijdens beroving

08/04/2020 15:48 - Van onze redactie

Man loopt schotverwonding op tijdens beroving

 

PARAMARIBO - Joël T. heeft dinsdagmiddag tijdens een beroving een schotverwonding opgelopen. Hij werd in zijn rechterbovenbeen geraakt. De politie van Flora schakelde een ambulance in die hem naar het ziekenhuis vervoerde.

Volgens de politie bevond het slachtoffer zich bij een woonadres op de kruising van de Orvi- en Akajastraat toen twee mannen het erf op renden. Een van hen loste een schot in zijn richting. Daarop werd zijn gouden ketting van zijn hals weggerukt. Hierna vluchtten de daders weg in een onbekende richting.

De situatie op het erf liep op een bepaald moment uit de hand. Omstanders zorgden voor wanorde. Hierdoor was de politie genoodzaakt om naar versterking te vragen. Nadat het Regio Bijstand Team arriveerde, werd orde op zaken gesteld. De politie is op zoek naar de twee verdachten. De zaak is in onderzoek bij de afdeling Kapitale Delicten.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina