Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 'Bigi Boy' vecht op 18 april tegen Ngannou

'Bigi Boy' vecht op 18 april tegen Ngannou

07/04/2020 01:01 - Guillano Bruce

Jairzinho 'Bigi Boy' Rozenstruik (r) stapt na ruim vier maanden weer in de achthoek. Op 18 april komt hij tijdens UFC 249 uit tegen de Fransman Francis Ngannou.

Jairzinho 'Bigi Boy' Rozenstruik (r) stapt na ruim vier maanden weer in de achthoek. Op 18 april komt hij tijdens UFC 249 uit tegen de Fransman Francis Ngannou.  

PARAMARIBO - Fans van Jairzinho 'Bigi Boy' Rozenstruik hoeven niet lang meer te wachten om hem aan het werk te zien. De Surinaamse MMA-vechter komt op zaterdag 18 april in actie.

Die dag gaat hij aan de slag in het langverwachte gevecht in de zwaargewichtdivisie van de UFC tegen de Fransman Francis Ngannou. De partij stond in eerste instantie gepland voor 28 maart in Columbus, Ohio maar ging niet meer door vanwege de coronapandemie.

'Bigi Boy' maakte de nieuwe datum maandagavond zelf wereldkundig. "Ik ben blij om te mogen bekendmaken dat ik op 18 april tegen @Francis_Ngannou vecht tijdens UFC 249. Meer details volgen binnenkort!" tweette hij. Het is nog niet duidelijk waar het gevecht zal plaatsvinden, maar vermoed wordt dat de locatie ergens aan de westkust van de VS zal zijn.

Met de toekenning van een gevecht tijdens UFC 249 gaat een deel van de wens van 'Bigi Boy' in vervulling, maar een ander deel niet. Rozenstruik, die momenteeel in South Florida zit met zijn trainer Michael Babb, had graag gezien dat het treffen met Ngannou om de interim-titel zou gaan maar de UFC gaf daar uiteindelijk geen groen licht voor.

Het hoofdgevecht van UFC 249 zal gaan tussen de Amerikanen Tony Ferguson en Justin Gaethje. Ferguson zou in eerste instantie vechten tegen Khabib Nurmagodev, maar de UFC kon uiteindelijk geen overeenkomst bereiken met de Wit-Russische lichtgewichtkampioen die al een poos in eigen land in quarantaine zit.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina