Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Black Fashion Week afgeblazen

Black Fashion Week afgeblazen

06/04/2020 18:31 - Van onze redactie

Black Fashion Week afgeblazen

Foto: Black Fashion Week Foundation  

PARAMARIBO - De eerste Black Fashion Week show is wegens het coronavirus afgeblazen. “Naar aanleiding van de geldende maatregelen en bij het afwegen van de risico’s voor onze gezondheid en welzijn hebben we besloten om de BFW Suriname editie uit te stellen tot nader order”, laat organisator Bryan Vinisi van Black Fashion Week Foundation weten aan dWT.

Het mode-event zou op 20 juni in Torarica's Royal Ballroom plaatsvinden. Vinisi betreurt het dat de BFW Suriname-editie niet meer kan plaatsvinden, maar hij geeft niet op. "Ik vind het erg jammer maar heb helaas geen andere keuze." De organisator zegt dat hij vastberaden is op de show alsnog te houden op een later moment.

COVID-19 houdt Vinsi niet tegen om de Surinaamse droom te verwezenlijken. BFW zet haar projecten voort zodra deze pandemie voorbij is. "We houden jullie op de hoogte van updates via Facebook en Instagram."

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina