Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Jeangu Macrooy verschuift theatertour

Macrooy herstructureert theatertour

03/04/2020 01:35 - Van onze redactie

Jeangu Macrooy.

Jeangu Macrooy. Foto: FB Jeangu Macrooy  

PARAMARIBO - Niet alleen het Eurovisiesongfestival is afgeblazen vanwege de coronacrisis, maar ook de allereerste theatertour van Jeangu Macrooy kan niet doorgaan. De singer-songwriter belooft deze later in te halen. De Horizon Theatertour was gepland voor de periode van 27 maart tot en 31 mei.

"Ik had enorm veel zin om samen met deze jongens op het podium te staan en er elke avond iets moois van te maken", schrijft de Surinaamse artiest op Facebook. "Jammer genoeg, maar natuurlijk geheel begrijpelijk, is nu de gehele tour afgelast. We zijn druk bezig met het zoeken naar nieuwe data, later meer daarover. Voor nu: sterkte en gezondheid toegewenst. Take care."

Macrooy mag Nederland volgend jaar alsnog vertegenwoordigen tijdens het Eurovisiesongfestival. Wel moet de zanger een ander nummer insturen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina