Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Familieruzie mondt uit in schietpartij

Familieruzie mondt uit in schietpartij

31/03/2020 22:11 - Van onze redactie

Familieruzie mondt uit in schietpartij

Foto: Google Images  

PARAMARIBO - De broers Romario R. (25) en Sergio G. (27) zijn door de politie van Latour in verzekering gesteld wegens geweldpleging. Ze worden ervan verdacht betrokken te zijn bij een schietpartij waarbij Jacob D. (21) en Ivan D. (26) (eveneens broers) gewond raakten. De vier mannen zijn familie van elkaar en wonen samen met anderen onder één dak.

Volgens de politie ontstond de vechtpartij zaterdag door een incident dat in huis plaatsvond. Na het gevecht werd Jacob D. door een onbekende man beschoten vanuit een voertuig. Hij liep daarbij een schotwond in zijn zitvlak op. Het slachtoffer werd per eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

Na medisch te zijn behandeld werd er aangifte gedaan. De gebroeders Jacob D. en Ivan D. werden na verhoor heengezonden terwijl de twee andere broers in verzekering werden gesteld. De zaak zal worden overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten voor verder onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina