Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Woningbrand aan de Nassylaan

Woningbrand aan de Nassylaan

26/03/2020 01:12 - Van onze redactie

Het huis aan de Nassylaan staat in lichterlaaie.

Het huis aan de Nassylaan staat in lichterlaaie. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Een woning aan de Nassylaan, niet ver van de Fred Derbystraat, is woensdagochtend afgebrand. De brandweer van post Knuffelsgracht kon een andere houten woning van drie verdiepingen redden. Ten tijde van de brand was er niemand aanwezig.

Volgens de buren is het de derde keer dat er brand in de afgebrande woning is ontstaan. Een alleenstaande bejaarde man die op het adres woont maakt er volgens hen een gewoonte van om vuur te stoken om te koken met alle gevolgen van dien.

Woensdagochtend was het wederom raak, zeggen ze. De woning was niet tegen brand verzekerd en ook niet aangesloten op het elektriciteitsnet. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. De politie van Centrum is belast met het onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina