Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Waarschijnlijk één dode en verschilende gewonden bij onlusten Paranam

Waarschijnlijk één dode en verschilende gewonden bij onlusten Paranam

25/03/2020 20:29 - Van onze redactie

Waarschijnlijk één dode en verschilende gewonden bij onlusten Paranam

Voertuigen van Cobo Construction staan in brand. Foto: Anthony Janki  

PARANAM - Bij een grote opstand te Paranam is woensdagavond waarschijnlijk één man doodgeschoten. Het gaat vermoedelijk om een buurtbewoner. De woede van de mensen was gericht tegen Cobo Construction.

De Ware Tijd heeft informatie dat enkele onverlaten poogden in te breken op het bedrijfscomplex. Ze werden betrapt door de bewakers, die op hen schoten. De mensen - niet duidelijk is hoeveel - maakten zich uit de voeten. Kort daarna kwamen de buurtbewoners massaal naar Cobo Construction.

Een aantal voertuigen van het bedrijf - trucks, graafmachines, bussen en personenauto's - zijn in brand gestoken. Ook is geprobeerd het bedrijfspand in de fik te steken. Toen dat niet lukte werden alle glazen ruiten stukgeslagen en werd er geplunderd.

Arbeiders van Cobo Construction zijn zwaar mishandeld door de buurtbewoners. Enkelen hebben steekverwondingen. Een aantal werknemers hebben ook verwondingen aan het hoofd, nadat ze met stenen werden bekogeld door de verhitte massa. De politie is intussen met verschillende eenheden ter plekke.

Later meer

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina