Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Jeugdige doodgestoken in Coronie

Jeugdige doodgestoken in Coronie

18/03/2020 19:20 - Van onze redactie

Het lijk van het slachtoffer is dichtgemaakt met een laken.

Het lijk van het slachtoffer is dichtgemaakt met een laken. Foto: Anthony Janki  

TOTNESS - Joël Nibte (18) heeft woensdagmiddag te Totness, Coronie het leven gelaten nadat hij met een mes door N.D. (16) werd gestoken. De verdachte is al aangehouden en voorgeleid bij de hulpofficier van politiepost Totness.

Volgens de politie, die het geval bevestigt tegenover de Ware Tijd, waren de twee jongens leguanen gaan vangen. Bij terugkeer gingen ze in een kamp langs de Johannes Kraagweg om te liggen. Er ontstond een ruzie over een ligplaats gevolgd door een worsteling. N.D., die een mes bij zich had, stak Nibte ermee in zijn buikstreek.

De Ware Tijd verneemt dat het slachtoffer uit het kamp wilde wegrennen, maar neerzeeg. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Het ontzielde lichaam is voor obductie in beslag genomen. Naar verluidt werd de dader kort na de steekpartij door zijn ouders naar het politiebureau gebracht. Hij heeft toegegeven dat hij de daad heeft gepleegd.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina