Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Anniecrèche krijgt auto via crowdfunding

Anniecrèche krijgt voertuig via crowdfunding

07/03/2020 19:42

Vrijwilliger Sana Saam overhandigt de sleutel van het voertuig aan Cristle Sipit, algemeen manager van de Anniecrèche.

Vrijwilliger Sana Saam overhandigt de sleutel van het voertuig aan Cristle Sipit, algemeen manager van de Anniecrèche.  

PARAMARIBO - De Anniecrèche heeft vrijdag een auto in ontvangst genomen die middels crowdfunding is gefinancierd. De trekker van dit project, vrijwilliger Sana Saam, overhandigde de sleutel van het voertuig aan Cristle Sipit, algemeen manager van het therapeutisch dagcentrum Anniecrèche.

Saam was als Nederlandse stagiaire en vrijwilliger werkzaam in het dagcentrum voor jonge kinderen met een beperking. Toen ze terugging naar Nederland wilde ze heel graag iets terugdoen voor de organisatie. Dit resulteerde in 2019 in het opzetten van een crowdfunding voor de aanschaf van een auto.

Er zijn ook diverse fundraisingactiviteiten ontplooid om het benodigde geld bijeen te brengen. Zowel in Nederland als in Suriname werd geld ingezameld, waardoor het voertuig kon worden aangeschaft. Saam die op vakantie is in Suriname, werd door kinderen en leidsters van de Anniecrèche hartelijk onthaald.

De auto zal worden ingezet voor het bezoeken van de ouders door de thuisbegeleidster en voor bezoeken aan het zwembad. Op dit moment bezoeken 32 kinderen dagelijks het therapeutisch dagcentrum Anniecrèche. Dit centrum, onder beheer van de Stichting Vroege Stimulatie Crèche, viert in oktober haar veertigjarig jubileum.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina