Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Yelyco zet Livo opzij

Yelyco zet Livo opzij

05/03/2020 07:11 - John Zaalman

Yelyco-aanvaller Keven Sporkslede (7) probeert langs het blok van Jonah Tammenga van Livo te scoren.

Yelyco-aanvaller Keven Sporkslede (7) probeert langs het blok van Jonah Tammenga van Livo te scoren. Foto: Irvin Ngariman  

PARAMARIBO - Yelyco heeft zijn tweede overwinning uit vier partijen in de mannenhoofdklasse volleybalcompetitie op zak. Livo werd woensdagavond in de Ismay van Wilgen Sporthal opzij gezet: 25-21, 25-16, 28-26.

De negenvoudig titelverdediger was in de onooglijke partij zonder meer de bovenliggende ploeg. De punten kreeg ze door fouten van Livo. De pass kwam niet aan bij de ploeg uit Livorno en omgeving. Daarnaast konden de spelverdelers Navaroni Nabibaks en Faith Lavenberg de aanvallers niet vinden. "Ik kan echt niet zeggen waar dit slechte spel vanavond vandaan komt", liet Livo-coach Lionel Nabibaks optekenen. "Er was wel wat irritatie bij mijn spelers te merken aangezien bepaalden laat waren."

Voor tegenhanger Verdy Getrouw was belangrijk dat er verbeteringen bij zijn team te merken zijn. "Tussen nu en de play-off is minder belangrijk. Wel moeten we vóór het kampioenschap al een piek hebben bereikt", aldus de Yelyco-oefenmeester. In de vrouwenklasse rekende Gideon resoluut af met Condor 2: 25-4, 25-8.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina