Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Twee aanhoudingen overval geldtransport

Twee aanhoudingen in zaak overval geldtransportvoertuig

24/02/2020 23:04

Twee aanhoudingen in zaak overval geldtransportvoertuig

 

PARAMARIBO - Voor de beroving van een geldtransportvoertuig op 21 februari zijn twee mannen aangehouden. Het gaat om beveiligers van de cambio waarvoor het geld was bestemd. De politie vermoedt dat zij meer weten van de beroving.

De beveiligers zaten in de voertuigen die van de bank in het stadscentrum naar de cambio aan de Lalla Rookhweg reden. Tijdens de overval werd de five shooter van één van de mannen afgepakt. Naar verluidt hebben de beveiligers zich niet verzet nadat de voertuigen waren klemgereden aan de Lalla Rookhweg ter hoogte van de Tweede Rijweg.

De beide mannen zijn in verzekering gesteld door de politie. Uit het geldtransportvoertuig werd een tas buitgemaakt met een groot geldbedrag in Surinaamse en Amerikaanse dollars. Er zijn geen andere aanhoudingen verricht. Het onderzoek is in volle gang.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina