Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Autobestuurder overleden na verkeersongeval

Autobestuurder overleden na verkeersongeval

24/02/2020 21:05 - Van onze redactie

Autobestuurder overleden na verkeersongeval

Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Een autobestuurder is maandagmiddag om het leven gekomen bij een aanrijding aan de Indira Gandhiweg ter hoogte van Hilly's Chicken Farm. Twee inzittenden zijn gewond naar het ziekenhuis gebracht.

Het voertuig met een buitenlands kenteken reed vanuit Zanderij richting Rijsdijk en belandde door nog onbekende reden in een goot langs de weg en sloeg enkele keren over de kop. De politie van station Rijsdijk was snel ter plekke en schakelde twee ambulances in om de gewonde inzittenden af te voeren.

Het ambulancepersoneel constateerde dat de bestuurder van het voertuig geen teken van leven vertoonde. De politie van station Rijsdijk heeft de zaak in verder onderzoek. Met het overlijden van de autobestuurder klom de verkeersbarometer van 2020 naar tien.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina