Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vader doodt zoon aan Welgedacht C-weg

Vader doodt zoon aan Welgedacht C-weg

23/02/2020 17:54 - Van onze redactie

Vader doodt zoon aan Welgedacht C-weg

 

PARAMARIBO - Tony Persaud (38) is zaterdagavond aan de Welgedacht C-weg omgebracht. Hij overleed aan verschillende verwondingen die zijn vader hem had toegebracht. Zowel vader als zoon waren dronken.

De dader is naar het politiebureau overgebracht om te ontnuchteren. Eenmaal sober werd hij voorgeleid en in verzekering gesteld. Het scherpe voorwerp, waarmee de man zijn zoon heeft aangevallen, is nog niet achterhaald. De politie van Santo Boma is belast met het onderzoek.

De Ware Tijd heeft vernomen dat vader en zoon op hetzelfde erf woonden, maar al enige tijd op gespannen voet met elkaar leefden. Zaterdagavond ontaardde het toen de dronken vader bij thuiskomst zijn zoon met de dood bedreigde.

Persaud, die ook onder invloed was, vroeg zijn vader om rekenschap. Er ontstond een handgemeen, waarna de vader naar een scherp voorwerp greep en zijn zoon verwondde. Toen de politie arriveerde, was het slachtoffer al bezweken.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina