Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Politieagent omgekomen bij aanrijding

Politieagent omgekomen bij aanrijding

23/02/2020 15:11 - Van onze redactie

Net als bij andere politiebureaus hangt de Surinaamse vlag halfstok bij de politiepost Nieuwe Grond, in verband met het overlijden van de agent Donovan Kartowardi.

Net als bij andere politiebureaus hangt de Surinaamse vlag halfstok bij de politiepost Nieuwe Grond, in verband met het overlijden van de agent Donovan Kartowardi. Foto: Anthony Janki  

GRONINGEN - De 28-jarige politieagent Donovan Kartowardi heeft zaterdagavond het leven gelaten na een aanrijding in district Saramacca. Hij werd zwaargewond naar de RGD-poli te Tijgerkreek overgebracht, waar hij overleed.

Kartowardi reed op de motorfiets over de Oost-Westverbinding. Hij was vanuit Groningen op weg naar Calcutta toen hij in botsing kwam met een voertuig dat uit een inrit de weg opkwam. De bestuurder heeft daarbij geen rekening gehouden met het doorgaande verkeer.

De motorfiets van het Korps Politie Suriname is flink beschadigd. Het geldig rijbewijs van de autobestuurder is ingevorderd in het belang van het onderzoek. Het is niet bekend of hij na verhoor is heengezonden. Met het overlijden van Kartowardi klom de verkeersbarometer naar negen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina