Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Yellow Birds knokt zich langs Livo

Yellow Birds knokt zich langs Livo

22/02/2020 06:41 - John Zaalman

Livo-aanvaller David Pinas (r) gaat op voor een smash tegen Yellow Birds.

Livo-aanvaller David Pinas (r) gaat op voor een smash tegen Yellow Birds. Foto: Stefano Tull  

PARAMARIBO - De volleyballers van Yellow Birds hebben alles op alles moeten zetten voor hun tweede opeenvolgende zege in de mannenhoofdklasse. In de Ismay van Wilgen Sporthal won de ploeg vrijdagavond van Livo met 25-23, 25-22, 20-25, 25-22.

De ploegen waren duidelijk aan elkaar gewaagd. De Gele Vogels pakten de openingsset na een double van Livo-spelverdeler Navaro Nabibaks, terwijl zijn teamgenoot Fabian Djakie geen succes had in de laatste actie van de tweede periode. Ethan Asimia hielp Livo om de setstand uit een keiharde smash terug te brengen tot 1-2. Een blok van Roberto Joval op Livo-aanvaller Giovanni Susana bezorgde Yellow Birds uiteindelijk de winst.

Coach Michael Ong A Kwie was blij met de overwinning. "De verloren set was het gevolg van concentratieverlies. Mijn spelers dachten dat we al gewonnen hadden, maar maakten juist fouten. Ik was wel verrast door het spel van Livo." Hij was vooral onder de indruk van de serve, pass en aanval van de tegenstander. "De enige zwakte is hun korte setter Nabibaks. Maar ze zijn voor de toekomst zeker the team to watch."

Tegenhanger Lionel Nabibaks klonk niet ontevreden na het verlies van Livo. "We hebben de wedstrijd zelf uit handen gegeven", redeneerde de coach. "Dit is alles wat ze kunnen. Wij hebben nog meer in petto. Onzorgvuldig spel heeft ons de game gekost, maar het ziet er goed uit voor de toekomst", aldus de Livo-oefenmeester. Wladimir Playfair en Janice Valies waren de arbiters.

Andere uitslagen: vrouwenklasse: SVV - Condor 2 2-0 (25-11, 25-12); mannen eerste klasse: Vios - Lyzecks 2-1 (21-25, 25-20, 15-13).

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina