Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Enorme vechtpartij te Sunnypoint

Enorme vechtpartij te Sunnypoint

22/02/2020 11:18 - Van onze redactie

De politie van Santodorp was snel ter plaatse bij de vechtpartij te Sunnypoint. De wetsdienaren waren genoodzaakt om assistentie te vragen.

De politie van Santodorp was snel ter plaatse bij de vechtpartij te Sunnypoint. De wetsdienaren waren genoodzaakt om assistentie te vragen. Foto: Anthony Janki  

WANICA - Een slepende ruzie tussen twee groepen jeugdigen eindigde vrijdagmiddag in een grote vechtpartij te Sunnypoint toen ouders om rekenschap vroegen. Meer dan vijftig buurtbewoners hebben zich daarbij met houwers, flessen, stenen en tuingereedschap bewapend. De politie was snel ter plaatse en niemand raakte gewond.

De redactie verneemt dat twee groepen jeugdigen al enige tijd tegen elkaar vechten. Vrijdagmiddag gingen ouders van een der partijen rekenschap vragen bij leden van de andere partij. Daarna nam de vader, die lid is van de Centrale Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (CIVD), het voor zijn dochter op en gaf een van de vrouwen van de andere partij een klap. Dat heeft geleid tot de vechtpartij.

De politie van Santodorp die voor onderzoek ter plaatse was, was genoodzaakt om assistentie te vragen om vernieling van het politievoertuig en verdere escalatie te voorkomen. Er werden in totaal acht personen naar het bureau afgevoerd. Allen werden na verhoor heengezonden.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina