Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Ambtenaar RO op werkvloer overleden

Ambtenaar RO op werkvloer overleden

21/02/2020 15:08

Ambtenaar RO op werkvloer overleden

 

PARAMARIBO - Een medewerkster van het Ministerie van Regionale Ontwikkeling, E.S. (47), is op vrijdag plotseling overleden op de werkvloer. Ze was in gezelschap van collega’s toen ze zich ineens onwel voelde en instortte. Hulp van collega’s mocht niet baten en een ingeschakelde arts stelde de dood vast, meldt het Nationaal Informatie Instituut (NII).

E.S. werkte op één van de afdelingen van het onderdirectoraat Districtsbestuur en Decentralisatie. De departementsleiding is geïnformeerd over het voorval en heeft contact gemaakt met de familie. Nadat hij het droevige nieuws heeft vernomen, begaf minister Edgar Dikan zich meteen naar het onderdirectoraat om zich te oriënteren.

Hij sprak zowel de leidinggevenden als het personeel toe. De bewindsman heeft zijn medeleven getoond, boodschappen van condoleance uitgestuurd naar de nabestaanden en collega's sterkte toegewenst. Het NII-bericht meldt verder dat bewindsman het trieste voorval aangegrepen heeft om te benadrukken hoe betrekkelijk het leven kan zijn.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina