Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Roué Verveer geeft opkomend talent een kans

Roué Verveer geeft opkomend talent een kans

17/02/2020 21:15 - Steven Seedo

Roué Verveer geeft opkomend talent een kans

Foto: FB Roué Verveer  

PARAMARIBO - Roué Verveer geeft bij de opvoeringen van zijn nieuwste voorstelling ‘Zo Goed Als Nieuw’ opkomend cabarettalent de kans zich te tonen. “Dit seizoen doe ik iets nieuws. Ik heb bij elke show een opener die vijftien minuten speelt, voordat ik begin. Op die manier maakt mijn publiek kennis met nieuw talent en het nieuwe talent maakt kennis met het theater”, meldt de cabaretier op zijn Facebookpagina.

Verveer zegt dat hij de cabaretiers zelf heeft uitgekozen en hoopt dat het publiek ze ook zal waarderen. "Ik heb een poule van vijf jonge stand-upcomedians die ik persoonlijk heb verzameld, omdat ik ze grappig vind", vult hij aan.

Zo Goed Als Nieuw' is zijn veertiende solo-programma als comedian en negende avondvullende voorstelling. Zijn vorige cabaretvoorstellingen: 'R.I.P', 'Met Andere Woorden', 'Voorwaardelijk Vrij', 'Mans Genoeg', 'In Zeer Goede Staat', 'Typisch Surinaams', 'Ff Wat Anders', 'Tjar A Lobi', 'Op Het Laatste Moment' en 'Heppie de Peppie'.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina