Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Bromfietser laat leven in verkeer

Bromfietser laat leven in verkeer

17/02/2020 09:07 - Van onze redactie

Bromfietser laat leven in verkeer

 

PARAMARIBO - Nachifio Kluis, 19 jaar, is in de nacht van zaterdag op zondag overleden in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De bromfietser was opgenomen nadat hij was aangereden op de kruising van de Coesewijne- en Jagernath Lachmonstraat.

Kluis, die over de Coesewijnestraat reed in de richting van het Gladiolenplein, heeft waarschijnlijk het rode verkeerslicht genegeerd. Hij werd geschept door een wagen die over de Lachmonstraat reed. De zwaargewonde bromfietser werd naar het AZP gebracht, waar hij kort na aankomst de geest gaf.

Het geldige rijbewijs van de 27-jarige autobestuurder Risto T. is ingevorderd in het belang van het onderzoek. De politie van Flora is belast met het onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina