Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Bewoners Alfonsdorp barricaderen weg

Bewoners Alfonsdorp barricaderen weg

16/02/2020 20:36 - Van onze redactie

Bewoners protesteerden met borden tegen het rijgedrag van autobestuurders over de weg.

Bewoners protesteerden met borden tegen het rijgedrag van autobestuurders over de weg.   Foto: Anthony Janki  

MOENGO - De weg naar Alfonsdorp is zondagmiddag gebarricadeerd door boze buurtbewoners die niet te spreken zijn over het rijgedrag van autobestuurders. Doordat de weg al langer dan een uur is gebarricadeerd zijn er files ontstaan.

De directe aanleiding voor de barricade is een aanrijding zaterdagavond tussen twee voertuigen waarbij Ludwig Karwafodi (52) ter plaatse het leven liet. Uit het voorlopige onderzoek blijkt dat beide voertuigen in dezelfde richting over de Oost-Westverbinding reden. Marciano S. (29) remde plotseling langs de weg, waarna Ruben A. (48) met zijn auto botste tegen het stilstaande voertuig. Daarbij liet Karwafodi het leven.

Twee andere inzittenden raakten gewond en werden met eigen gelegenheid naar Frans-Guyana gebracht voor medische hulp. Ruben A., die in het bezit is van een geldig rijbewijs, werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau waar hij zondagochtend in verzekering werd gesteld. Het ontzielde lichaam van Karwafodi is in belang van het onderzoek in beslag genomen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina