Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • U16-tennissters treffen de Bahama's

U16-tennissters treffen de Bahama's

14/02/2020 13:41 - Marciano Millerson

De U16-tennisselectie met coach Carolina Vera Vera (tweede vanuit links).

De U16-tennisselectie met coach Carolina Vera Vera (tweede vanuit links). Foto: STB  

PARAMARIBO - De Bahama's is vrijdagmiddag de tegenstander van Suriname in de verliezersronde van het pre-kwalificatietoernooi voor de Junior Fed Cup in El Salvador. De eilanders ontdeden zich donderdag na een spannende strijd met 2-1 van Honduras.

Suriname was vrijgeloot en wachtte op de winnaar van dit duel. Volgens coach Carolina Vera Vera kon de overwinning beide kanten op. De score was na de enkelwedstrijden 1-1. Het dubbelspel bracht de doorslag.

Vera Vera merkt op dat de Bahama's heel gedreven speelt en over vechtlust beschikt. "Zij hebben een bepaalde drive, maar dat hebben wij ook. Het wordt dus spannend."

De oefenmeester gelooft dat als de U16-speelsters Aila Koorndijk, Jamila Sadiek en Kaeney de Mees het mentale deel overwinnen, de tegenstander kan worden verslagen. Het opbouwen van punten door middel van de uithouding, uitvoeren van tactieken, slim, rustig en geduldig spel zullen van eminent belang zijn.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina