Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Condor 1 rekent snel af met Condor 2

Condor 1 rekent snel af met Condor 2

13/02/2020 01:19 - John Zaalman

Condor 1 rekent snel af met Condor 2

 

PARAMARIBO - Condor 1 heeft in het onderonsje in de vrouwencompetitie van de Surinaamse Volleybalbond snel afgerekend met Condor 2. Het werd woensdagavond in de Ismay van Wilgen Sporthal 25-7, 25-10.

In het eerste team draaiden onder anderen de van Yellow Birds overgekomen Cindy-Jane Vianen en Farah Mahabir goed mee samen met Alana Carron en Michelle Calor. Meervoudig meest waardevolle speelster Sandrina Hunsel was de coach, terwijl spelverdeelster Cheryl Brunings afwezig.

Condor 2 werd gecoacht door Eric Aikman. Het team was duidelijk niet opgewassen tegen de meer ervaren 'grote zus'. Noraida Scholsberg, Chantal Rahan, Navisha Joseph en andere speelsters deden hun best, maar schoten in haast alle facetten tekort.

Aikman: "Wij wilden in de eerste klasse uitkomen. Dit is een beginnersgroep, die nog alles moet leren. Maar dit is de consequentie als teams zich terugtrekken." Hunsel zei dat zij en Brunings "zo nu en dan zullen spelen". "We hebben in ieder geval een enthousiaste groep."

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina