Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Concert Burna Boy nu in maart

Concert Burna Boy nu in maart

13/02/2020 02:41 - Steven Seedo

Burna Boy.

Burna Boy. Foto: Afro-Nation-Ghana-BUZZ  

PARAMARIBO - Het concert van Afrobeatster Burna Boy in het André Kamperveen Stadion is niet meer op 29 februari, maar op 21 maart. Dat hebben de organisatoren Hardcore Entertainment en Black and Sexy Events op Facebook bekendgemaakt.

Het optreden wordt verplaatst vanwege het drukke tourschema van de artiest. "Aangezien het verzoek vanuit zijn management komt, hebben we ingestemd om de show te verschuiven naar de aangegeven datum. Eerder gekochte kaarten zijn ook op de nieuwe datum geldig", aldus Hardcore en Black and Sexy Events.

De in Nigeria geboren Burna Boy is in Suriname bekend van zijn grote hit 'On The Low'. Damini Ebunoluwa Ogulu, zoals hij echt heet, mengt Afrikaanse pop met r&b, hiphop en reggae. Zijn nieuwste single 'Secret' zingt hij met de Amerikaanse r&b-zanger Jeremih en No Games-zanger Serani.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina