Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • U16-tennissters ook niet voorbij Barbados

U16-tennissters ook niet voorbij Barbados

12/02/2020 19:49 - Marciano Millerson

Aila Koorndijk, coach Carolina Vera Vera, Jamila Sadiek en Kaeney de Mees.

Aila Koorndijk, coach Carolina Vera Vera, Jamila Sadiek en Kaeney de Mees. Foto: STB  

PARAMARIBO - U16-tennissters Jamila Sadiek, Aila Koorndijk en Kaeney de Mees zijn dinsdag in het pre-kwalificatietoernooi voor de Junior Fed Cup ook niet voorbij Barbados gekomen. De eilanders waren met 3-0 sterker.

Koorndijk bood in de eerste enkelpartij tegen Dana Bryan behoorlijk tegenstand, maar moest na twee uur en negen minuten het hoofd buigen: 3-6, 6-7 (5-7). Sadiek had weinig kans tegen Hannah Chambers (0-6, 0-6) na 55 minuten spelen. Het dubbelspel dat volgde was meer van administratieve aard. Bryan en Chambers waren na 62 minuten met 6-2, 6-3 sterker dan Koorndijk en Kaeney de Mees.

Suriname speelt woensdag in El Salvador de laatste groep D-ontmoeting tegen Jamaica. Beide landen verloren hun eerste twee duels. Jamaica kreeg klop van Barbados (0-3) en Trinidad en Tobago (1-2). De winnaar van het duel tussen Suriname en Jamaica eindigt als derde in de poule. Vaststaat dat Suriname daarna verder moet in de verliezersronde.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina