Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Eigenaresse Chris Foodhouse beroofd

Eigenaresse Chris Foodhouse Lelydorp beroofd

10/02/2020 16:04 - Van onze redactie

Eigenaresse Chris Foodhouse Lelydorp beroofd

 

LELYDORP - De eigenaresse van Chris Foodhouse aan de Sumatraweg te Lelydorp is maandag beroofd. Zij raakte niet gewond. Volgens een zoon van de vrouw kwam een onbekende man de zaak binnen rond twaalf uur 's middags. Hij droeg een pet en een donkere zonnebril.

De man sprak in eerste instantie beleefd met de eigenaresse. Plotseling bedreigde hij haar met de dood als zij niet al het geld zou afstaan. De angstige vrouw deed wat de overvaller haar opdroeg. Zij overhandigde hem het geld waarmee zij haar vaste lasten zou betalen.

De overvaller had zijn auto op straat geparkeerd, terwijl er genoeg ruimte was op het terrein. Dat wekte bevreemding bij de zoon van de eigenaresse. Nadat hij zijn daad had gepleegd, stapte de onbekende man in het gereedstaande voertuig en reed hij weg. De politie van Lelydorp was snel ter plekke en werkt aan de aanhouding van de verdachte.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina