Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Roué Verveer speelt rol in The Passion

Roué Verveer speelt rol in The Passion

09/02/2020 09:47 - Steven Seedo

Roué Verveer.

Roué Verveer. Foto: Thepassion.nl  

PARAMARIBO - Cabaretier Roué Verveer vertolkt dit jaar de rol van Pontius Pilatus in 'The Passion'. "Ik vind het geweldig om te doen. Een eer dat ik die rol mag spelen in 'The Passion'. Het is een grote productie en ik zal een hele goede Pontius Pilatus neerzetten", reageert hij tegenover de Ware Tijd over de rol.

'The Passion' is een paasevenement waarbij bekende artiesten het kruisigingsverhaal van Jezus vertellen. De tiende editie wordt gehouden in de Nederlandse stad Roermond. De jubileumeditie, met daarin zowel nieuwe songs als succesvolle nummers uit eerdere jaren, vindt plaats op Witte Donderdag, 9 april.

Pontius Pilatus is de man die Christus ter dood veroordeelde en vervolgens zijn handen in onschuld waste. Het krusigingsverhaal is Verveer ook bekend. "Ik als Christen - EBG - ken ook het verhaal."

De cabaretier heeft de Nederlandse Oeuvreprijs voor Kleinkunst en Cabaret gekregen. Hij nam donderdag in Utrecht de prijs, in de vorm van een gegoten bronzen leeuw, in ontvangst na de eerste try-out van zijn voorstelling 'Zo goed als nieuw'.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen