Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Verkeerssituatie Kwassiestraat aangepast

Aanpassing verkeerssituatie Kwassiestraat

08/02/2020 05:29

Politieagenten bezig het verkeer te organiseren aan de Kwassiestraat.

Politieagenten bezig het verkeer te organiseren aan de Kwassiestraat.  

PARAMARIBO - Na vele klachten is de verkeerssituatie in en rond de Kwassiestraat sinds vrijdag gewijzigd. In deze zijstraat van de Kwattaweg, nabij de Munderweg, ontstaan dagelijks verkeersopstoppingen door weggebruikers die via de Kwattaweg richting centrum willen gaan.

Het deel van de Kwassiestraat tussen de Linnaeusstraat en de Kwattaweg, is gesloten voor verkeer uit de Linneausstraat en de Abraham Samsonstraat, met uitzondering van politie-, brandweer- en ambulancevoertuigen.

Het verkeer dat vanuit de Linneausstraat richting Kwassiestraat rijdt, moet verplicht rechts afslaan richting Abraham Samsonstraat. Deze maatregel zal gelden van maandag tot en met zaterdag van zeven uur 's morgens en zes uur 's avonds, behalve op zon- en feestdagen.

Het wordt permanent verboden voor verkeer op de Kwattaweg, dat richting centrum rijdt, om rechtaf te slaan en de Kwassiestraat in te rijden. De gewijzigde verkeerssituatie zal met verkeersborden worden aangegeven, meldt het NII in een persbericht.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina