Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Volleybalcompetitie zaterdag van start

Volleybalcompetitie zaterdag van start

06/02/2020 22:36 - John Zaalman

Volleybalcompetitie zaterdag van start

 

PARAMARIBO - De nieuwe volleybalcompetitie gaat zaterdagmiddag half één van start in de Amos Sporthal. "We hopen op een goede start", meent Suvobo-preses Lionel Blokland.

De officiële opening is om zeven uur 's avonds, waarna titelverdediger Yelyco en oud-kampioen Lyzecks in de laatste wedstrijd van de eerste speeldag tegenover elkaar staan. Geen van beide ploegen heeft een geweldige voorbereiding gehad. "Maar dat neemt niet weg dat we ons hebben voorbereid tegen Lyzecks", haast Yelyco-trainer Verdy Getrouw te zeggen. 

Hij verwacht een "open strijd". "Het resultaat is op dit moment niet belangrijk. Wij moeten in de play-off komen en vandaaruit zien wij wel verder." Lyzecks-coach Robert Bakboord kijkt uit naar het spelen van een "lekkere partij". Lyzecks keert na een jaar terug in de hoofdklasse. Vorig seizoen werd het team kampioen in de eerste klasse.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina