Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 'Operatie Alpha' moet veiligheid verbeteren

'Operatie Alpha' moet veiligheid verbeteren

06/02/2020 20:03

'Operatie Alpha' moet veiligheid verbeteren

 

PARAMARIBO - Om de algemene veiligheid en vooral de verkeersveiligheid te verbeteren zal de politie overgaan tot 'Operatie Alpha'. Hierbij worden de pro- en motorfietssurveillances verhoogd. Verder zullen er meer verkeerscontroles zijn, waarbij gelet zal worden op snelheid, rijden onder invloed van alcohol, door rood licht en met getinte ruiten.

De politie zal ook optreden tegen hangjongeren, alcoholgebruikers die anderen lastigvallen, winkeliers die zich niet houden aan de vergunningsvoorwaarden en tegen muziekoverlast van zowel voertuigen als tourbussen. De controle wordt verhoogd op het rijgedrag van buschauffeurs en bromfietsen en in de omgeving van scholen.

Er zal meer gecontroleerd worden in de omgeving van Sol Wilhelminastraat, Shell On the Run, de Maretraite Mall en Sol Welgelegen. Dat meldt de politie donderdag op haar website. Zij doet een beroep op de gemeenschap om zich te houden aan de wettelijke voorschriften en alle bevelen en aanwijzingen van de politie stipt op te volgen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina