Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Aanhoudingen in zaak Zwampweg

Aanhoudingen in zaak Zwampweg

04/02/2020 07:57 - Van onze redactie

Het ontzielde lichaam van Dion Beeldstroo wordt naar de lijkenwagen gebracht.

Het ontzielde lichaam van Dion Beeldstroo wordt naar de lijkenwagen gebracht. Foto: dWT Archief  

LELYDORP - Na intensief speurwerk heeft de politie twee verdachten aangehouden in de zaak waarbij de zestienjarige Dion Beeldstroo op 28 januari dood is aangetroffen in de goot langs de Zwampweg te Lelydorp. Het vuurwapen dat bij het strafbaar feit werd gebruikt is aangetroffen en in beslag genomen. Dat verneemt de Ware Tijd uit betrouwbare bron.

De verdachten zijn mannen van achttien en 54 jaar oud. Eén van hen was goed bevriend met het latere slachtoffer, verneemt de Ware Tijd. Naar verluidt hebben de verdachten toegegeven dat zij betrokken zijn bij de moord op de zestienjarige. Of er meer aanhoudingen zullen volgen, is vooralsnog onduidelijk.

Op 26 januari vertrok Beeldstroo na een telefoontje uit huis om naar een afspraak te gaan. Hij keerde niet meer huiswaarts. Zijn moeder deed na vier dagen aangifte van vermissing bij de politie. De volgende dag, op 31 januari, heeft de familie zijn levenloze lichaam herkend in het lijkenhuis.

Het ontzielde lichaam van de tiener was twee dagen eerder gevonden in de goot langs de Zwampweg. Hij had een schotwond aan zijn wang, die afkomstig bleek van een kogel uit een jachtgeweer. De politie onderzoekt de zaak verder.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina