Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Eigenaar veebedrijf verrast door inbrekers

Eigenaar veebedrijf verrast door inbrekers

29/01/2020 15:43

Eigenaar veebedrijf verrast door inbrekers

 

PARAMARIBO - De eigenaar van een veebedrijf aan de Libanonweg werd afgelopen weekend in zijn woning geconfronteerd met inbrekers.

Hij sliep en werd wakker toen hij voetstappen hoorde op de gang dicht bij zijn kamer. Gelijk daarna probeerden de inbrekers de kamerdeur open te trappen. De veeboer loste enkele schoten in de richting van zijn kamerdeur. Zijn actie werd direct beantwoord met schoten van de inbrekers.

De indringers maakten zich daarna uit de voeten, zonder iets mee te nemen. De eigenaar en de twee bewakers van het bedrijf zijn ongedeerd gebleven. Het is niet bekend of de inbrekers schotverwondingen hebben opgelopen. De zaak is in verder onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina