Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Psycho bereikt 1 miljoen views op TrackDrip

Psycho bereikt 1 miljoen views op TrackDrip

28/01/2020 21:16 - Steven Seedo

Psycho haalde als eerste Surinaamse artiest één miljoen views op TrackDrip.

Psycho haalde als eerste Surinaamse artiest één miljoen views op TrackDrip. Foto: Management Pyscho  

PARAMARIBO - Dancehallsensatie Psycho heeft een recordaantal views gehaald op het muziek- en videostreamingsplatform TrackDrip. Zijn laatste album ‘Succes’ is binnen 45 dagen maar liefst 1 miljoen keer beluisterd.

Psycho is de eerste Surinaamse artiest die deze mijlpaal heeft bereikt. 'Thanks Lord. We did it. Eerste artiest sa skop #1M tap TrackDrip. Binnen 45 dagen. Tan volg mi en luku sa mo doe nanga wan deel fu a cash', schrijft de artiest op zijn Facebook-pagina.

Voor zijn manager Sjovellie Amoksi is het aantal views boven verwachting. "We wisten wel dat het hard zou gaan, maar dat het zo snel één miljoen zou worden en nog erbij binnen 45 dagen, hadden we nooit gedacht. We zijn de fans en de Here daar boven dankbaar."

De dancehallartiest gaat met een deel van de royalty's die hij van TrackDrip ontvangt iets terug doen voor de samenleving. Hij denkt aan een sociaal project voor kinderen, laat zijn manager weten.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina