Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Getuige kan verdachte niet identificeren als dader

Getuige kan verdachte niet identificeren als dader

28/01/2020 15:49 - Van onze redactie

Getuige kan verdachte niet identificeren als dader

 

PARAMARIBO - “Ik weet niet of hij het is. Een van de mannen had ongeveer hetzelfde postuur maar ik kan dat niet met zekerheid zeggen omdat ik hun gezichten niet heb gezien”, verklaarde een getuige maandag tegenover rechter Cynthia Valstein-Montor in een berovingszaak waarin Urazo L. terechtstaat.

Deze verdachte zou samen met drie andere mannen hebben ingebroken in het kantoor van de Centrale voor Vissershavens Cevihas. De andere verdachten zijn nog voortvluchtig. L. ontkent elke betrokkenheid. De getuige verklaarde dat hij zwaar is mishandeld door de mannen.

Hij probeerde te vluchten maar werd door hen gegijzeld. "Den man naki mi nanga wapen en ze hebben me in mijn rug gestoken met een scherp voorwerp." Zijn collega die op dat moment in een ander wachthuisje was heeft niets gehoord. Nadat de rovers waren vertrokken is de politie ingeschakeld.

Officier van justitie Bibian Tjin Liep Shie heeft maandag beeldmateriaal dat meer duidelijkheid moet brengen in de zaak, overhandigd aan de rechter en advocaat Benito Pick. Zij kregen ook een rapportage van een onderzoek naar telefoongesprekken van de verdachte. Over het beeldmateriaal en ander mogelijk bewijs wordt gesproken op de zitting van 23 maart.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina