Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Unu Pikin houdt kleding-bunkopseri voor inkomsten

Kledingverkoop als fondsvorming voor Unu Pikin

27/01/2020 21:19 - Van onze redactie

Rowena stalt de kleding uit.

Rowena stalt de kleding uit. Foto: Stichting Unu Pikin  

PARAMARIBO - De Stichting Unu Pikin houdt zaterdag een bijzondere bunkopu seri. Deze keer wordt alleen kleding verkocht. Het gaat om nieuwe en gebruikte kleding, meldt de stichting in een persbericht.

De sociale werkplaats voor mensen met een beperking is ruim zestien jaar geleden opgericht en functioneert zonder financiële steun van de overheid. Regelmatig organiseert de stichting fundraisingsactiviteiten. Zo'n tien jaar geleden is ze begonnen met boekenmarkten en vijf jaar terug kwam de bunkopu seri erbij.

De stichting wordt tijdens deze fundraisers geholpen door vrijwilligers, die met de medewerkers achter de verkooptafels staan. Op die manier krijgen ook de medewerkers, bij wie het iets langzamer gaat, de kans zich in te zetten voor de stichting. Zo laten zij zien dat mensen met een beperking, met een beetje hulp, toch een bijdrage kunnen leveren.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina