Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Drie personen vast voor verzenden cocaïne

Drie personen aangehouden voor verzenden cocaïne

26/01/2020 19:21

Drie personen aangehouden voor verzenden cocaïne

 

PARAMARIBO - Rechercheurs van de Narcoticabrigade hebben op 16 januari in afzonderlijke gevallen drie personen aangehouden wegens overtreding van de wet Verdovende Middelen. Zij verstuurden dozen met cocaïne naar het buitenland, meldt de politie zaterdag op haar website.

Ketura E. (19) bezorgde op 15 oktober 2019 en op 7 januari dit jaar een doos bij een postbedrijf in Paramaribo, voor verzending naar het buitenland. De douanerecherche vond cocaïne in beide pakketten. Ketura E. is op haar woonadres in district Wanica opgespoord en aangehouden. Zij zegt dat zij SRD 510 heeft ontvangen als betaling voor de verzending.

De twee andere verzenders meldden zich op 16 januari bij de Narcoticabrigade. Zij verstuurden hun postpakketten, afzonderlijk van elkaar, op 19 oktober 2019. De douanerecherche vond 74 gram cocaïne in de doos van Jomuel A. (22) en 113 gram in die van Astrid G. (43). Jomuel A. heeft verklaard dat hij de doos voor iemand heeft gepost. Hij ontving een voorschot van vijftig euro en had nog tweehonderd euro tegoed. De drie verdachten zijn in verzekering gesteld.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina