Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Volleybalcompetitie start week later

Volleybalcompetitie start week later

25/01/2020 11:56 - John Zaalman

Suvobo-voorzitter Lionel Blokland (midden) en penningmeester Furgil Bell (r) luisteren aandachtig naar vragen uit de zaal.

Suvobo-voorzitter Lionel Blokland (midden) en penningmeester Furgil Bell (r) luisteren aandachtig naar vragen uit de zaal. Foto: Irvin Ngariman  

PARAMARIBO - Het nieuwe volleybalseizoen zal een week later aanvangen dan gepland. Verenigingen hebben nagelaten feedback te geven voor een vlotte afhandeling van het wedstrijdreglement dat op de verdaagde vergadering van vrijdagavond in Olympic House behandeld zou worden.

"We zullen daarom dus op 8 februari starten in plaats van op de eerste van die maand", zei bondsvoorzitter Lionel Blokland. De Amos Sporthal zal behouden worden als speellocatie, hoewel de leden hun bezorgdheid over de speelvloer kenbaar maakten. Verenigingen moeten vóór 1 februari tenminste de helft van het inschrijfgeld hebben betaald.

De vrouwencompetitie zal over één klasse worden uitgegooid aangezien alleen Condor en Yelyco zullen deelnemen. Nadat Yellow Birds zich voor dit jaar niet inschreef, liet Gideon kort daarna weten in de eersteklasse te willen uitkomen.

De vrouwenklasse zal negen teams tellen en er zal gespeeld worden in twee ronden. De beste vier ploegen spelen daarna de play-off. Bij de mannen zullen er normaal hoofdklasseduels gespeeld worden met Yelyco, Yellow Birds, Bazooka, Livo en Lyzecks als deelnemende teams.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina