Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • PPS introduceert nieuw monitoringssysteem

PPS introduceert nieuw camera-monitoringssysteem

25/01/2020 16:02 - Jason Pinas

Korpschef Roberto Prade (r) feliciteerde en complimenteerde PPS met het nieuwe systeem.

Korpschef Roberto Prade (r) feliciteerde en complimenteerde PPS met het nieuwe systeem. Foto: Irvin Ngariman  

PARAMARIBO - Het bedrijf Professional Private Security (PPS) heeft een nieuw camera-monitoringssysteem geïntroduceerd. Het ‘Remote Security Center’ is volgens directeur Badwie Chehin een totaal nieuwe manier van beveiliging in Suriname. Vanuit de meldkamer kan PPS de camera's bedienen. Zo kan worden ingezoomd op situaties en personen. De camera's kunnen ook verdachte bewegingen volgen.

Korpschef Roberto Prade was onder de indruk van de presentatie. Hij is ervan overtuigd dat het Remote Security Center een behoorlijke bijdrage zal leveren aan de werkzaamheden van de politie. "We gaan kijken waar we kunnen aanscherpen. Zij hebben dit systeem en wij hebben Safe City, dus we moeten nu kijken hoe we de twee systemen kunnen combineren zodat we de pakkans kunnen vergroten. Er kan ook heel veel voorkomen worden hierdoor."

In Torarica's Royal Ballroom heeft Chehin donderdag getoond hoe het systeem werkt en wat de voordelen van het Remote Security Center zijn. Het systeem biedt mogelijkheden voor kostenbesparing en zeer effectief monitoren van bedrijfsactiviteiten. Daarnaast kan het Remote Security Center schade beperken. "We hebben nu al een paar klanten waar we dit model uittesten en het loopt heel goed. Er zijn nu al een aantal klanten die in de rij staan", zegt Chehin.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen